Müşteri Hizmetleri:
(0326) 214 60 60
(0326) 213 45 03


Keşif Tour'da 2022 yaz tatili için erken rezervasyon indirimleri için son gün

14 MART 2022 PAZARTESİ

Erken rezervasyon indirimli oteller hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için ;

ATATÜRK CADDESİ MERKEZ SATIŞ OFİSİMİZİ  ziyaret edebilir,

0326 214 60 60 veya 0326 213 45 03 nolu telefon hatlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


Erken Rezervasyon Otelleri

Harika bir tatil geçirmek için her şeyi önceden planlarsınız. Giyeceğiniz kıyafetler, tatil süreciniz ve hatta tatil sürecinde işlerinizin aksamaması için alacağınız önlemler bile kusursuz şekilde planlanır. Ancak kimi zaman kalınacak otelin seçimi ve otel rezervasyonu gibi işler son dakikaya bırakılır. Bu durum, çok daha uygun fiyatlı otellerde daha iyi bir tatil yapabilecekken; daha fazla ödemenize ve muhtemelen kalmak istemeyeceğiniz bir otelde kalmanıza yol açabilir. Bu nedenle özellikle bayram tatili ve yılbaşı zamanı gibi herkesin otellerde kalmayı tercih ettiği dönemlerde sıkıntı çekmemek adına erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları Nelerdir?

Yurt içi veya yurt dışında bir tatil planlıyorsanız, erken rezervasyon fırsatları ile bütçenize dost seçimler yapabilirsiniz. Kalacağınız otelin oda fiyatı erken rezervasyon seçeneği sayesinde indirimli olacaktır. Kimi zaman aylar öncesinde alınan biletler nedeni ile neredeyse tam sezonunda rezervasyon yaptıranlardan yüzde elliye varan oranlarda daha ucuz konaklamanız mümkün hale gelecektir. Yalnızca otel rezervasyonu durumunda değil, erken rezervasyon, tatil köyleri seçiminizde de bütçenizi zorlamadan tatil yapma fırsatı sağlar. Bunun yanında gemi turu veya yurtdışı turları planlıyorsanız erken rezervasyon tur paketlerinden de faydalanarak çok daha uygun fiyata harika bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Neden Erken Rezervasyon Yaptırmalı?

Keşif Tour, erken rezervasyonlu otelleri sizin için listeler, makul indirim ve taksit seçenekleri ile incelemenize olanak sunar. 
Üstelik bu oteller son derece konforlu, beş yıldızlı oteller olup ve erken rezervasyon yapanlar için inanılmaz fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Rüya gibi bir tatili uygun fiyat seçenekleri ile almak işte bu kadar basit. Tercihiniz Ege’de veya Akdeniz’de beş yıldızlı bir otelde harika bir yaz tatili geçirmek ise, hemen erken rezervasyon otellerini listeleyin ve ultra her şey dahil oteller arasında size en cazip fırsatı sunan tesisleri karar kılın.

Kimi zaman da belirli bir bütçe ile tatil planı yapanlar, erken rezervasyon nedeni ile kazandıkları indirim sayesinde tatil sürecini uzatabilmektedir. Beş gün ücreti ödeyerek bir hafta tatil yapmayı kim istemez? Erken rezervasyon otelleri 2022 yılında da size bu imkanı veriyor. Böylece harika bir tatili bütçenizi sarsmadan gerçekleştirme şansı yakalayabilirsiniz.

Erken Rezervasyon Otelleri Nelerdir?

Ülkemizin en gözde tatil beldelerinde birbirinden iddialı otel ve tatil köyleri, zaman zaman ziyaretçileri için çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Kimi zaman da tatil rezervasyonunu gerçekleştirdiğiniz tur şirketi indirim ve taksit seçenekleri ile ilgili otellerle anlaşma sağlayarak ziyaretçilerin çok daha uygun fiyatla tatil yapmasına olanak vermektedir. Keşif Tour güvencesi ile tatil yapmayı tercih eden binlerce yerli ve yabancı turist, en iyi otellere en uygun fiyatlarla gitme şansını bulur. Üstelik taksitlendirme seçenekleri de son derece memnun edici seviyede olmaktadır. Yapmanız gereken tek şey nerede tatil yapmak istediğiniz tarihi belirlemek, otelin konseptine karar vermek ve ardından erken rezervasyon otelleri kategorisine girerek filtreleme kısmına aradığınız otellerin özelliklerini girerek çıkan sonuçlar arasından tercih yapmak. Böylece hem dilediğiniz tatili yapma fırsatı yakalayacak hem de bu şansı en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile elde edeceksiniz. İster yaz otelleri, ister sağlık turizmine hizmet eden oteller ister kayak otelleri olsun. Erken rezervasyon herkes için en uygun koşullarda tatil imkanı sunar. En iyi fiyat güvencesi ile harika bir tatil geçirmek için vakit kaybetmeden erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın!

 

#erkenrezervasyon #balayı 
#tatil #gezi#seyahat #tur