Müşteri Hizmetleri:
(0326) 214 60 60
(0326) 213 45 03


Arabayla seyahat etmenin tadı her zaman bir başkadır. Bir kere kendinizi daha özgür hissedersiniz. Mesela bir kahverengi tabela aklınızı çelebilir, mola vereceğiniz yeri özgür iradenizle seçebilir, bir çılgınlık yapıp yoldan çıkabilir ya da kendinize şöyle müthiş bir ziyafet çekip yola öyle devam edebilirsiniz. Şu bir gerçek ki, yol üstünde yenen köftenin ya da tostun, içilen ayranın ya da çayın yerini hiçbir şey tutmuyor. Özellikle güney taraflarına doğru yol alacak tatilciler, bu lezzet dolu listeye bakmayı ihmal etmesinler deriz.

1- Şekerpınarı Restorant / POZANTI - ADANA 
Adana-Aksaray yolunda baraj üzerinde pirzolanızı yiyip çayınızı yudumlamak için mükemmel bir yer. 

2- Memoş Tantuni / MERSİN
Mersin’de büfeden çok rastlayabileceğiniz tantuniciler arasında iyisini bulmak çok da zor değil. Ünü Mersin sınırlarını aşan ve artık İstanbul’daki ziyaretçilerini de ağırlayan Memoş Tantuni uğramanız gereken mekanlardan birisi.

3- Küşleme Kebaphan Hüseyin Usta / GAZİANTEP
Hüseyin Usta'nın pamuk gibi küşlemesinin yanı sıra ciğer kebabı da pek meşhur. Gitmişken Antep’in ünlü çorbası beyran ve katmerle de ziyafetinizi taçlandırmayı unutmayın. Tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan bu mekân tek başına Gaziantep'e gitme nedeni.

4- Efendioğlu Kebap / KAHRAMANMARAŞ
Siz yeter demediğiniz sürece ardı arkası kesilmeyen kuşbaşı şiş servisleriyle gönüllerde taht kuran Efendioğlu Kebap, Güneydoğu Anadolu yolcularının kati suretle uğraması gereken bir yer. Et sucuğu ise buranın spesiyallerinden biri.

5 -Ağaçlı Restoran Turistik Tesisleri / AKSARAY
Ankara-Adana yolunda bulunan Ağaçlı Turistik Tesisleri, yol üstü dinlenme tesislerini bir üst dereceye taşıyan bir mekan. Testi kebabı ve domates çorbası ise uzun yolculuklarda içinizi ısıtacak lezzetli seçeneklerden.

6- Seranade Etliekmek / KONYA
Konya’dan geçerken metrelik seçenekleriyle etli ekmeğin tadına bakmamak olmaz. Seranade Etli Ekmek ise Konyalılar tarafından oldukça tutulan popüler etli ekmekçilerden sadece bir tanesi.

5- İkbal Lokantası / AFYON
İkbal Lokantası'nın ismini 1934’te kurucusu Salim Usta’nın yemeklerini çok beğenen Atatürk koymuş. Tel tel dağılan tandırını mutlaka denemelisiniz.

6- Nihat Usta / TRABZON
Akçaabat köftesi Akçaabat'ta Nihat Usta'da yenir. Köfteyi yörenin etleriyle hazırlıyorlar. Pek bilinmiyor ama sebzeli versiyonu da tatmalısınız. Nihat Usta Giresun-Trabzon Yolu üzerinde

7- Köfteci Yusuf / BURSA
Köfteci Yusuf'un 12 şubesi var. Açık ve kapalı alanıyla 850 kişiye hizmet veriyor. Köfte, piyaz ve kaymaklı ekmek kadayıfının müdavimleri çok. Köftenin yanı sıra 16 farklı ızgara çeşidi var. Yeri ise Bursa-Yalova Yolu üzerinde.

8- Yörsan / BALIKESİR
Trafikte soluklanmak istediğinizde, Susurluk'ta Yörsan'a uğrayın, kendinize bir karışık tost ve köpüklü bir ayran söyleyin ve lezzetin tadını çıkarın.

9- Berceste Dinlenme Tesisleri / KAYNAŞLI - DÜZCE
Yıllardır lezzetinden ödün vermeyen, kahvaltısıyla yemekleriyle dillere destan bir lezzet durağı.
E-5 (D 100) Kara yolu üzeri. Darıyeri Hasanbey Mahallesi No:22 Bolu Dağı mevkii. 

10. Şenyurt Cağ Kebap / ERZURUM
Cağ kebap gibi benzersiz bir lezzeti yerinde yemelisiniz. Erzurum’daki Şenyurt Cağ Kebap ise bu işin nasıl yapıldığının dersini verebilecek mekanlardan birisi. Uğramadan sakın geçmeyin.

11- Aydın Tava Ciğer / EDİRNE
Edirne deyince herkesin aklına gelen lezzettir tava ciğeri. Bunu da en iyi yapan yerlerden birisidir Aydın Tava Ciğer. Mekanda lezzet şöleni yaşamak için biraz sıra bekleme ihtimaliniz olsa da değeceğine emin olabilirsiniz.

12- Özcanlar Köfte / TEKİRDAĞ
Özcanlar Köfte bir Tekirdağ klasiğidir. Trakya yolculuklarınızda uğrayıp mutlaka patlıcan beğendili Süleymanpaşa köftesi ve tahinli Hayrabolu tatlısını denemeniz gereken bir mekan.