Müşteri Hizmetleri:
(0326) 214 60 60
(0326) 213 45 03


Kış mevsiminin soğuk havasında bile tatil yapmayı keyfe dönüştürmek isteyenler için kayak tatili vazgeçilmezlerden biridir. Soğuk ve karlı havaya inat tatilin ve doğayla iç içe olmanın verdiği enerji, kayak tutkunlarını günlük yaşamın stresinden uzaklaştırır. Kayak turları ile ister yurt içinde isterseniz yurt dışında konaklayabilir, en iyi kayak pistlerine sahip kayak otellerinde kalabilirsiniz. Yılın karla kaplı bu son gününde sizler için kayak tatili seçeneklerini derledik.

Uludağ Otelleri
Uludağ kayak otelleri uzun yıllardır Türkiye’de kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olarak konuklarını ağırlıyor. Uludağ’da yer alan oteller, konukların soğuk gecelerde sıcak konaklamalarını sağlarken, farklı zorluk derecelerine sahip kayak pistleri ile Milli Park’ın doğal güzellikleri soğuk ama iç ısıtan bir cenneti ziyaretçilere sunuyor. Kış mevsiminde güzel zaman geçireceğiniz Uludağ kayak tatilinizde kar sporları yapabilir, ünlü sanatçıların sahne aldığı konserlere gidebilir, yarışmalar ve barbekü partileriyle unutulmaz zamanlar geçirebilirsiniz.

Sarıkamış Otelleri
Kars ilinin son dönemlerde kış sporlarıyla ünlenen beldesi Sarıkamış, kayak tatili yapmak isteyenlerin yeni tercihlerinden. Yılın yarısını karlarla kaplı geçiren Sarıkamış kayak severler için adeta harikalar diyarı. Sarı çam ormanları ve kristal özellikli karlarla kaplı kayak pistleri kayak tutkunları için oldukça cezbedici. Doğal güzellikler arasında ister kayak ister snowboard ile kışın keyfini çıkaracağınız ve özgürlüğü hissedeceğiniz bir deneyim için Sarıkamış özel bir alternatif sunuyor. Eğer soğuktan üşür biraz dinlenmek isterseniz, yöreye has kıtlama şeker eşliğinde sıcacık bir çay ile içinizi ısıtabilirsiniz.

Erciyes Otelleri
Kayseri ili sınırlarında yer alan Erciyes, İç Anadolu Bölgesi’nin en yüksek dağı. Bu yörenin en önemli turizm noktası olan Erciyes özellikle kar tatillerinde en çok tercih edilen yerlerden biri. Birçok konaklama tesisi ile kayak tatili için kayak turları ya da özel araçlarıyla gelen misafirlerin konaklamaları sağlanırken, kayak, snowboard ve kar uçurtması yapabileceğiniz pistler de kayak severleri bekliyor. Burada kayak dışında Gereme Harabelerini, Kültepe Ören Yeri’ni de gezerek geçmiş kültürlerin izini sürebilirsiniz. Eve dönerken de Kayseri’ye özgü pastırma ve sucuk da satın alabilirsiniz.

Kartalkaya Otelleri
Bolu ili sınırları içinde yer alan Kartalkaya, kayak merkezi ile kış sezonu boyunca kayak tatilinin gözde mekanlarından biri. Kayak otelleri, konaklama alternatifleriyle tatilcileri ağırlayan Kartalkaya’da 12 farklı pist yer alıyor. Burada kayak ve snowboard dışında çam ağaçlarının kokusu arasında bol oksijen dolu keyifli yürüyüşler de yapabilirsiniz.

Palandöken Otelleri
Erzurum’un karla kaplı beldesi Palandöken, Türkiye’de kayak tatilinin en uzun geçtiği bölge… Yılın 6 ayı karla kaplı olan Palandöken’de kayak otelleri kayak tutkunlarına konaklama ve karla buluşma konforu sunuyor. Ekim ayının sonundan itibaren Nisan ayına kadar devam eden kar sezonu, toplam 28 kilometreyi bulan pistleriyle Palandöken kar tatili yapacakların ilk tercihlerinden. Buraya gelmişken zirvelerden indiğiniz anlarda Erzurum Ulu Camii, Üç Kümbetler ve Çifte Minareli Medrese’yi de gezebilir, Palandöken’e özel yöresel yemekleri de tadabilirsiniz.

Bansko Kayak Turları
Yurt dışında kayak tatiline çıkmak isteyenler için öneriler arasında komşu ülke Bulgaristan’da da alternatifler mevcut. Bulgaristan’ın gözde kayak merkezi Bansko’yu da bunlar arasında sayabiliriz. Bu bölgeye düzenlenen kayak turları ile hem Bulgaristan’ın kültürü doğal güzellikleriyle buluşabilir hem de alternatif bir kayak merkezini deneyebilirsiniz.

Pamporova Kayak Turları
Bulgaristan’ın kayak tutkunlarını ağırladığı Pamporova bölgesi de Türkiye’ye en yakın kayak merkezi… Kayak tatili ve eğlence dolu anlar geçireceğiniz Pamporova kayak, snowboard ve buz pateni tutkunlarının buluştuğu adreslerden biri.